Mylly

Kymenlaakson Sähkö ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto jakoivat FC Myllylle stipendit!

Kymenlaakson Sähkölle urheilu- ja kulttuuristipendihakemuksia tuli tänä vuonna yli 80 kpl. Niiden joukosta stipendien saajiksi valittiin neljä yksilöurheilijaa ja kolme joukkuetta ja FC Mylly oli yksi saajista. Valinnassa painotettiin mm. menestystä, pitkäjänteistä sitoutuneisuutta lajiin, yhteiskunnallisia näkökohtia ja alueellista jakautumista. Stipendin arvo 800 euroa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kotkan osasto myönsi joukkueellemme 500 euron stipendin. Stipendi voi olla vuosittain jatkuva, mikäli sen käyttötarkoituksen katsotaan olevan MLLn toimintatavoitteiden mukainen eli toiminta yksilön konaisvaltaiselle kehittymiselle ja hyvinvoinnille

FC Mylly ja Kaakonkulman Kulttuurimylly ry haluavat kiittää saamastaan tuesta jonka avulla voimme lisätä suvaitsevaisuutta ja maahanmuuttajien kotoutumista uuteen kotimaahansa.